AE not importing mocha shape correctly

I’m using mocha for AE CS5. In mocha I have a few shapes I’d like to import into AE (~900 frame project). The shapes are each linked to a track and display correctly in mocha. But when brought in to AE by copy/paste the shape file is seemingly corrupted (shapes jump around from frames ~100-~260).

It was originally working correctly when I first finished the track (from 108-~900). But then I added a few more frames of tracking to the beginning (92-~900) and the new track doesn’t come in correctly.

I’ve also tried the edit->paste mocha mask and the mask doesn’t jump around, but doesn’t end up in the correct spot or the correct aspect ratio either.

thanks,

bruce

I’m using mocha for AE CS5. In mocha I have a few shapes I’d like to import into AE (~900 frame project). The shapes are each linked to a track and display correctly in mocha. But when brought in to AE by copy/paste the shape file is seemingly corrupted (shapes jump around from frames ~100-~260).
It was originally working correctly when I first finished the track (from 108-~900). But then I added a few more frames of tracking to the beginning (92-~900) and the new track doesn’t come in correctly.
I’ve also tried the edit->paste mocha mask and the mask doesn’t jump around, but doesn’t end up in the correct spot or the correct aspect ratio either.
thanks,
bruce

I finally got the “paste mocha mask” to work, and it’s usable for what I’m doing. I’m still puzzled as to why the cut&paste version of the roto wouldn’t work.

I finally got the “paste mocha mask” to work, and it’s usable for what I’m doing. I’m still puzzled as to why the cut&paste version of the roto wouldn’t work.