Bug : can't retain cached render using 'render current frame' button only

bug :

  1. when render using ‘render current frame’ then exit mocha, the render files is not retained even when the ‘retain cached render’ is ON. Mocha will retain the render if i use render forward /backward. If i only use ‘render current frame’ button without touching the ‘render forward/backward’ button and then exit mocha, i’ll lose all the render i made with that button.
  2. Render sometimes fail when i turn on mblur of the shape/roto and mblur of the insert clip without reason. It just showing ‘rendering for frame xxx’ for a while then showing ‘autosaving project’ but never stop , if i press ‘esc’ (cancel) , the ‘render’ function then will be disabled, so i need to restart mocha.
    Thanx

—Quote (Originally by MaryP)—
No worries, I figured you did not know. It just helps us track everything better. I mean, you’ll still probably end up talking to me or Martin, but we’ll be able to treat it like a case and share it with our team easier.
Looking forward to your recording, it may be a workflow thing or it may be a bug, either way, we’ll need to be able to repeat it to engineer a solution! :slight_smile:
Thanks!
Mary
—End Quote—
Hi Mary, i’ve sent the bug report to the link you gave, but in that form there’ s no way i can sent the attachment (the screen recording or video files), where should i send it to ?
Thanx

—Quote (Originally by MaryP)—
Hi there,

In the future… These sorts of bug reports are best sent to support here: http://www.imagineersystems.com/contact_form

…As we can track them as bugs and they go into a ticketing system. Do you have a recording or screen shots we can use to try to repeat these bugs on our end and fix them?

Cheers,
Mary
—End Quote—
Hi Mary, sorry i didn’t know that, thanx for the info. Btw i’ll make the screen recording. I’ll be back when it’s ready.

bug :

  1. when render using ‘render current frame’ then exit mocha, the render files is not retained even when the ‘retain cached render’ is ON. Mocha will retain the render if i use render forward /backward. If i only use ‘render current frame’ button without touching the ‘render forward/backward’ button and then exit mocha, i’ll lose all the render i made with that button.

  2. Render sometimes fail when i turn on mblur of the shape/roto and mblur of the insert clip without reason. It just showing ‘rendering for frame xxx’ for a while then showing ‘autosaving project’ but never stop , if i press ‘esc’ (cancel) , the ‘render’ function then will be disabled, so i need to restart mocha.

Thanx

—Quote (Originally by MaryP)—
Hi there,
In the future… These sorts of bug reports are best sent to support here: http://www.imagineersystems.com/contact_form
…As we can track them as bugs and they go into a ticketing system. Do you have a recording or screen shots we can use to try to repeat these bugs on our end and fix them?
Cheers,
Mary
—End Quote—
Hi Mary, sorry i didn’t know that, thanx for the info. Btw i’ll make the screen recording. I’ll be back when it’s ready.

—Quote (Originally by MaryP)—
No worries, I figured you did not know. It just helps us track everything better. I mean, you’ll still probably end up talking to me or Martin, but we’ll be able to treat it like a case and share it with our team easier.

Looking forward to your recording, it may be a workflow thing or it may be a bug, either way, we’ll need to be able to repeat it to engineer a solution! :slight_smile:

Thanks!
Mary
—End Quote—
Hi Mary, i’ve sent the bug report to the link you gave, but in that form there’ s no way i can sent the attachment (the screen recording or video files), where should i send it to ?

Thanx

Hi there,
In the future… These sorts of bug reports are best sent to support here: http://www.imagineersystems.com/contact_form
…As we can track them as bugs and they go into a ticketing system. Do you have a recording or screen shots we can use to try to repeat these bugs on our end and fix them?
Cheers,
Mary

Hi there,

In the future… These sorts of bug reports are best sent to support here: http://www.imagineersystems.com/contact_form

…As we can track them as bugs and they go into a ticketing system. Do you have a recording or screen shots we can use to try to repeat these bugs on our end and fix them?

Cheers,
Mary

No worries, I figured you did not know. It just helps us track everything better. I mean, you’ll still probably end up talking to me or Martin, but we’ll be able to treat it like a case and share it with our team easier.

Looking forward to your recording, it may be a workflow thing or it may be a bug, either way, we’ll need to be able to repeat it to engineer a solution! :slight_smile:

Thanks!
Mary

No worries, I figured you did not know. It just helps us track everything better. I mean, you’ll still probably end up talking to me or Martin, but we’ll be able to treat it like a case and share it with our team easier.
Looking forward to your recording, it may be a workflow thing or it may be a bug, either way, we’ll need to be able to repeat it to engineer a solution! :slight_smile:
Thanks!
Mary

Can you email it to support@imagineersystems.com please? :slight_smile:
There should be an area for attachments in the contact form though, I will check and make sure it is working properly.

Can you email it to support@imagineersystems.com please? :slight_smile:

There should be an area for attachments in the contact form though, I will check and make sure it is working properly.