Bug reports and suggestions

BUGS:
After I deleted a roto-layer, Motor comes up with the message: “No current selection” and I have to force quit the program to make the message go away.

While switching between the Red, Greeen and Blue channels in the view controls, this error suddenly turned up: “Image rendering error for clip “Footage” An error has occured whilst rendering. Error binding texture.” Closing my project and reopening it did not solve this problem. Restarting Motor, however, did help.

When importing a shape from Motor into Shake, I get a “Missing Macro” message in Shake. The Shake error message looks like this:
erro: Neck_Roto_Normal.shk. line 4: unknown function ISLShape

SUGGESTIONS:
It would be helpful to be able to invert the rotoshapes, so that the image would be displayed with a hole where the rotoshape is. That way I could see how well the rotoshape is tracked.

—Quote (Originally by AlexK)—
When importing a shape from Motor into Shake, I get a “Missing Macro” message in Shake. The Shake error message looks like this:
erro: Neck_Roto_Normal.shk. line 4: unknown function ISLShape.
—End Quote—

Please send the shake file Motor and Shake files to motor-beta@imagineersystems.com

—Quote (Originally by AlexK)—
BUGS:
After I deleted a roto-layer, Motor comes up with the message: “No current selection” and I have to force quit the program to make the message go away.
—End Quote—

Please send us your prokect file on this one as well as the Error Log.
(refer to for http://forum.imagineersystems.com/showthread.php?t=62 details on sending error logs etc.)

If you could try re-produce the issue and give us a very detailed step-by-step outline of what exactly you are doing to produce this error.

—Quote (Originally by AlexK)—
While switching between the Red, Greeen and Blue channels in the view controls, this error suddenly turned up: “Image rendering error for clip “Footage” An error has occured whilst rendering. Error binding texture.” Closing my project and reopening it did not solve this problem. Restarting Motor, however, did help.
—End Quote—

This is a known bug with Mac builds, we are working on the problem!!

—Quote (Originally by AlexK)—
SUGGESTIONS:
It would be helpful to be able to invert the rotoshapes, so that the image would be displayed with a hole where the rotoshape is. That way I could see how well the rotoshape is tracked.
—End Quote—

Tx, this one is going into the suggestion box.

Hopefully we get some more comments or thank yous on this post.

Please refer to this Thread under motor Techniques-n-Workflows
Exporting Shapes to Shake - Motor_v1.1.0b4 (with / without Mofex plugin) (http://forum.imagineersystems.com/showthread.php?p=270#post270)Image: http://forum.imagineersystems.com/images/misc/progress.gif