Unable to export rendered matte

Having the same problem. Also cant export render to mov, get the message, failed to render: No valid frames in clip. I’ve set the frame offset to 0 but it doesn’t make a difference.

Having the same problem. Also cant export render to mov, get the message, failed to render: No valid frames in clip. I’ve set the frame offset to 0 but it doesn’t make a difference.

When I select File / Export Rendered Shapes… and specify that I want to export a “Matte only” of the selected layer to a QuickTime Movie I receive the “Failed to get data lock” error.

When I specify I want to export to an image sequence I get the error message “Failed to save image: Colourspace parameters not found”.

I’m working on an Uncompressed 10-bit 4:2:2 1280x720 clip in Mocha 2.0.1 build 2819.

Would someone know what it is I’m perhaps overlooking?
Thank you.

When I select File / Export Rendered Shapes… and specify that I want to export a “Matte only” of the selected layer to a QuickTime Movie I receive the “Failed to get data lock” error.
When I specify I want to export to an image sequence I get the error message “Failed to save image: Colourspace parameters not found”.
I’m working on an Uncompressed 10-bit 4:2:2 1280x720 clip in Mocha 2.0.1 build 2819.
Would someone know what it is I’m perhaps overlooking?
Thank you.

Check your frame offset and try setting it to zero. Large frame offsets make the starting index huge.

Check your frame offset and try setting it to zero. Large frame offsets make the starting index huge.

is there a resolution to this question…I’ve run into the same error>
Thanks

is there a resolution to this question…I’ve run into the same error>

Thanks